Categoriicategorii

GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem?
Giada Rome Trading SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Popesti-Leordeni, str Pantazica Gabriel nr 7, Ilfov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/1579/2011, CUI RO28619091.
Date personale pe care le prelucram
Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

Giada Rome Trading SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dumneavoastra:
• Nume si prenume
• E-mail
• Numar de telefon
• Detalii de facturare si plata

De ce avem nevoie de ele?
Avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi bebic.ro
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate.
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra.
• Numar de telefon – va vom contacta pentru confirmarea si eventuale probleme la livrarea produselor.
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate.
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura.

Suport bebic.ro
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema.
• Detalii IP & sesiune pe bebic.ro – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la intrebari afland ce pagini ati vizitat in cadrul sesiunii pe bebic.ro

Functionarea site-ului bebic.ro
• Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
• Informatii cont pe bebic.ro – informatiile dvs. vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor nostri si site-ului bebic.ro sa va ofere o experienta personalizata
Cu consimtamantul expres al dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal Newsletter bebic.ro
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica ofertele noastre, intr-un mod personalizat.
• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online
• Datele dvs. personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies . Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies .
Ce facem cu ele?
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei Giada Rome Trading SRL situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc la ROMARG SRL care se afla in Romania. Datele dumneavoastra personale pentru newsletter sunt stocate doar in CRM-ul intern.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
EuPlatesc – furnizor servicii de plata online.
Google Analytics– furnizor analiza trafic site.
Fan Courier, Urgent Cargus, Posta Romana, GLS - furnizori servicii de curierat.

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din bebic.ro, datele dumneavoastra personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse. Care sunt drepturile dvs


Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@bebic.ro. Pentru stergerea datelor dumneavoastra, din baza noastra de date puteti completa si formularul de stergere a datelor personale.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail office@bebic.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro.
Top