Livrare si taxe

Livrare comanda

Produsele comandate in magazinul online www.bebic.ro se livreaza prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane sau prin Curier.

Prin Posta Romana coletul se trimite la Oficiul Postal de care apartineti, locul de unde veti ridica coletul.
Prin Curier coletul se livreaza la domiciliu sau o alta adresa la care doriti sa vi se expedieze coletul, adresa pe care ati specificat-o in formularul de comanda.

Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 4 si 6 zile lucratoare (prin Posta) sau 1-5 zile (prin Curier), din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului. Aceasta confirmare o veti primi in momentul in care va este procesata comanda.

In cazul in care optati expediarea coletului prin Posta Romana, in functie de zona in care se face expedierea, veti primi un aviz postal de instiintare, la adresa indicata in formularul de comanda. Daca nu primiti avizul de la Posta, va rugam sa contactati Oficiul Postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.

PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in momentul in care ridicati coletul de la Posta sau Curier)

Taxe de transport

  • Pentru comenzile mai mari de 200 RON, www.bebic.ro va ofera TRANSPORT GRATUIT, atat prin Posta, cat si prin Curier.
  • Pentru comenzile mai mici de 200 RON: taxa de transport prin Posta Romana este de 14 Ron; iar cea prin Curier este de 17 Ron.


In scopul de a va oferi servicii excelente, www.bebic.ro are ca obiectiv esential, un termen de livrare cat mai mic, astfel ca toate comenzile vor fi procesate si livrate in cel mai scurt timp posibil!

Top